Home Exposities De kunstenaars Contact

Angelique van den Hout, Schilderkunst

Rijksweg-Zuid 101, 4715 TA Rucphen
06-12231434

bezoek: schilderkunstangelique.nl
Angelique van den Hout is geboren in Roosendaal en woont in Rucphen, waar ze een decoratie-atelier heeft.

Angelique heeft o.a. St. Lucas in Boxtel en de Masterclass-opleiding Hout- en marmerimitatie / Decoratieve schildertechnieken / Bladgoud gevolgd. In West-Brabant heeft ze de hervormde kerk te Fijnaart gerestaureerd en ook het bladgoud op het stadhuis in Willemstad is van haar hand.

Angelique werkt in opdracht aan: schilderijen (figuratief en abstract) op maat en kleur voor uw interieur, portretten van mens en dier, muurschilderingen, restauraties gebouwen, kleur- en interieuradviezen. Ik denk in kleuren en vormen. Het liefst experimenteer ik met verf, om zo tot steeds andere verrassende resultaten te komen”.

Angelique geeft in haar atelier workshops en wekelijks komen veel cursisten (jong en oud) teken- en schilderlessen volgen. In elke groep zitten diverse niveaus; zó inspireren en leren de cursisten van elkaar. Ieder krijgt persoonlijke begeleiding en wordt vooral uitgedaagd om de vele mogelijkheden van de verf te ontdekken.

Angelique vindt het heel belangrijk, dat mensen al jong kennismaken met meerdere vormen van creativiteit en deze proberen te verbinden. Kunst staat voor uitdrukking, reflectie, diversiteit en energie, maar het gaat vooral om beleving.

     
© 2024 - Kunstenaars Collectief